Informatie-ochtend

Ouders die hun kind willen aanmelden bij de Morskring, of op zoek zijn naar een school voor hun kind, kunnen een afspraak om een informatie-ochtend bij te wonen, inplannen via onze website.

Onze inzet is om met de ouders de school van binnen te kunnen bekijken om op die manier te zien hoe wij werken en de fijne sfeer te proeven binnen de verschillende groepen.

Tijdens deze ochtend krijgen de ouders informatie over de school: wat zijn de doelstellingen en uitgangspunten van ons onderwijs, de wijze van werken, de organisatie, de schoolbevolking, de schoolregels, de mensen die er werken, etc.

Aan het einde van een bijeenkomst laten wij u de school zien aan de hand van een rondleiding.
Omdat de verschillende groepen worden bezocht en de ouders de school daardoor volop in bedrijf kunnen zien, krijgen zij een goede indruk van de werkwijze, de organisatie en de sfeer binnen de school. Zij maken daarbij kennis met de leerkrachten en leerlingen.

Bij een bijeenkomst ontvangt u ook een voor-aanmeldformulier (deel A) voor uw zoon/dochter. Wij raden ook altijd aan om eerst een deel te nemen aan een informatie-ochtend, opdat u goed weet voor welke school u kiest.

De ochtenden starten op locatie Dam, Damlaan 1, om 9.00 uur en eindigen rond 10.30 uur.

Wij zijn erg trots op onze school en hopen u dan ook snel te zien tijdens een ochtend.
Hopelijk tot ziens!

  • Is uw kind nog geen 3 1/2 jaar oud? Geef u op voor de informatie-ochtend hieronder.
  • Is uw kind al 4 jaar oud of ouder? Neem contact op met administratie@morskring.nl 
Hier zijn de dagen voor schooljaar 2024-2025.Aanmelden informatie-ochtend

* Verplichte velden