Op zoek!

10-06-2020
De titel van deze nieuwsflits is breed bedoeld. We zijn met ons allen de afgelopen periode zoekende geweest.

Allereerst natuurlijk de COVID-19 maatregelen, waarbij de scholen in eerste instantie dicht gingen en geconfronteerd werden met onderwijs op afstand. Hoe moesten we dit vormgeven? Hoe konden we ouders, leerlingen, maar ook leerkrachten in zeer korte tijd klaarstomen om online te werken? Zoekende kwamen we er gezamenlijk! Ouders hebben keihard thuis gewerkt met de kinderen en verdienden dus een bloemetje! Wel een bloemetje waar langer van genoten kan worden, het waren zaadjes om zelf tot bloei te laten komen.
Inmiddels zijn we weer 100% open en zijn we opgelucht dat we alle kinderen en ouders gezond weer terughebben.

Ook waren we op zoek naar een nieuwe directie. Leden uit de MR, een collega directeur en diverse medewerkers, waaronder de directeur-bestuurder, van PROO vormden samen de BAC. Uit vele sollicitaties hebben zij een nieuw directie-duo weten te vormen. Een duo waar we nu al trots op zijn. Via SchouderCom hebben zij zich aan de huidige ouders voorgesteld.

En nu, nu zijn we nog steeds zoekende; het brengen van de kinderen naar school verloopt goed! Omdat niet iedereen tegelijk aankomt, gebeurt dit verspreid met veel ruimte onderling. Het ophalen is alleen nog een groot punt van aandacht voor de school. We zijn druk bezig om met een goed plan te komen om de onderlinge afstand tussen ouders 's middags te verbeteren. 

Eigenlijk houdt het zoeken ook nooit op natuurlijk! Want wellicht bent u wel op zoek naar een leuke school voor uw kind(eren) en dan bent u hier niet voor niets. De informatie-ochtenden voor komend schooljaar zijn nog niet bekend. Maar zodra we die weten, kunt u bij de keuze-optie bij de informatieochtend aangeven, welke dag uw voorkeur heeft.
Zo blijven we allen doorgaan met zoeken!

Tot zoeks/ziens! We doen het samen!