Afscheid schooljaar 2019-2020

17-07-2020
De officiële afscheidsmomenten van onze 'achtste groepers' zijn achter de rug.
Iedereen kijkt terug op een geslaagde 'Next Level' afscheidsmusical en het sfeervol samenzijn van afgelopen maandagavond waarbij de afscheidsmap in het bijzijn van ouders werd uitgereikt, de leerlingen hun laatste lessen op De Morskring meemaakten en we afsloten met een disco. Ook van sommige ouders nemen we afscheid, hun jongste kind verlaat de school basisschool... Sommige ouders zijn al 15 jaar of meer aan deze school verbonden. Het blijft bijzonder wanneer de basisschoolperiode voorgoed wordt afgesloten. We danken de leerlingen en ouders van de huidige groepen 8a en 8b, maar ook de ouders van vertrekkende leerlingen uit andere groepen, voor hun betrokkenheid gedurende hun aanwezigheid op De Morskring. Graag tot ziens in de wijk of elders!

Ook hebben de kinderen, die op school blijven afscheid genomen van hun huidige leerkrachten. Soms een verdrietig moment, maar ook spannend voor wat komen gaat.
Verder nemen we voor zes weken afscheid van de leerlingen, ouders en teamleden van de Morskring. Iedereen gaat genieten van een welverdiende vakantie om 31 augustus weer fris en vol energie elkaar te verwelkomen.

Lieve mensen, bedankt voor het vertrouwen en jullie fantastische medewerking en prachtige kinderen! Tot ziens of tot na de vakantie!!!

Het team van de Morskring