Elke Leidenaar loopt voor zich uit te dromen!

En wij op de Morskring ook.

We zijn inmiddels alweer enkele weken aan de slag in schooljaar 2019-2020 en tot nu toe veel blije gezichten, goede berichten en ook al veel mooie activiteiten achter de rug.

Zo hadden we vorige week de sportdag; voor de kleuters op het plein van Dam en de groepen 3 tot en met 8 verzamelden op de atletiekbaan bij het Leidse Hout. Een sportieve aftrap van het schooljaar.

De kennismakingsavonden hebben plaatsgevonden; een moment waarbij de ouders en leerkrachten in de nieuwe klas kunnen kennismaken.

En nu kijken we dus dromerig vooruit, naar wat komen gaat.

Natuurlijk gaan we de komende week hutspot eten voor het Leidens Ontzet! De kinderen worden door de Ouderraad getrakteerd op een heerlijke peen, uien en aardappels-maaltijd. De kleuters zullen in een heuse optocht locatie Storm aandoen, alwaar zij met een erehaag (gevormd door de kinderen van de groepen 6 tot en met 8) verwelkomd worden. Altijd een fantastische start van de twee mooiste feestdagen van Leiden.

Op vrijdag 4 oktober starten we met de kinderboekenweek, die dit jaar in het teken staat van vervoersmiddelen en reizen. Het thema is: Reis mee!

De afgelopen periode is er door de werkgroep Schoolplein Storm keihard gewerkt aan een prachtig plein voor locatie Storm. En we kunnen al met enige trots melden dat het er heel mooi uitziet. De puntjes worden binnenkort op de i gezet, waarna we in november officieel het plein kunnen openen met een feestje. Ook om naar uit te kijken dus!

Hou de website in de gaten voor meer nieuwtjes deze herfstmaanden.