Was de kijkavond van ons Morskring project: Lalala Leiden! De avond werd weer ontzettend goed bezocht. Zelfs nieuwsgierige buren kwamen een kijkje nemen. De avond werd afgesloten met een loterij, waarbij de hoofdprijs – een heuse tablet- door een gelukkige winnaar werd opgehaald.

Op dit ogenblik is groep 8 aan de laatste dag van het kamp bezig en te horen van de begeleiders aldaar, is het een heel goed kamp!

De eerste schoolreisjes zijn ook al achter de rug. Zo zijn de groepen 7 dit jaar naar het Archeon geweest en de groepen 5 naar het Bewaarde land. De andere groepen vertrekken binnenkort naar Avifauna, Boerderij ‘t Geertje en de grote speeltuin.

Over twee weken barst er wéér een feest los in de school, want dan vieren de meesters en juffen hun verjaardag gezamenlijk met de kinderen. Altijd een fantastische dag!

Op donderdag 27 juni zullen de schoolfoto’s weer genomen worden, dus duik alvast maar de kast in voor een hip setje. Tip van de fotograaf: geen witte kleding en dunne streepjes, die komen vaak niet mooi over op de foto.

Op 5 juli is de jaarlijkse zomershow op het grote plein. Iedere klas zal dan een liedje, dans of een toneelstuk opvoeren voor de rest van de school. We hebben al stiekem enkele groepen zien oefenen…

Daarna zullen de laatste weekjes voor de groepen 8 aanbreken. Met een musical en de spannende “Nacht van 8!” zullen zij hun periode op de Morskring gaan afsluiten.

Juni en juli twee maanden voor plezier, maar dus ook afscheid. Afscheid van de oude klas en voor sommigen zelfs van hun oude schooltje. Maar voor nu… gewoon nog even genieten op ons prachtige school!