Maandag 18 februari is de Morskring één geworden. Eén? Natuurlijk niet in leeftijd, maar met de kinderen. Sinds enkele jaren is de Morskring verdeeld over twee gebouwen. Te weten Dam (van de Damlaan), waar de onder- en middenbouw les krijgen en Storm (van Storm Buysingstraat) alwaar de groepen 6 tot en met 8 hun lesdagen doorbrengen.

We missen elkaar daardoor wel vaak, letterlijk én figuurlijk. Daarom heeft het team een plan bedacht, Morskring 1. Twee keer per jaar komen alle kinderen van Storm naar Dam om gehusseld door de klassen, de andere kinderen trouwens ook, een spel te gaan spelen of een knutselwerk samen te maken. In ieder lokaal op Dam zitten verschillende kinderen van diverse leeftijden samen om weer één te worden.

Maandag werd er een ouderwets potje ganzenbord gespeeld. En wat was erg gezellig zo gezamenlijk. De kinderen speelden niet met een gansje, maar met een doosje rozijntjes. En die mocht na het spelletje lekker opgepeuzeld worden. Het was een leuke middag, waarbij we elkaar weer eens allemaal gezien hebben. Tot de volgende keer Morskring 1!