Beste lezers,

Vanaf vandaag is de website weer volledig up-to-date. Alle nieuwe roostervrije dagen, studiedagen, gymtijden staan online.
De teamfoto is vernieuwd en de link naar de schoolfoto’s is veranderd. Dit laatste betekent wel dat u geen toegang meer hebt tot de foto’s van afgelopen schooljaar. Het nieuwe wachtwoord wordt alleen aan ouders/verzorgers via schoudercom verspreid, dit in verband met de privacywet. Het wachtwoord zal de eerste schoolweek van het nieuwe jaar verzonden worden.

Voor geïnteresseerde nieuwe ouders, onder het menu “contact”, vindt u onderaan de pagina al vijf verschillende ochtenden waarop u een kijkje kunt komen nemen op onze mooie school. Als u op een datum klikt, kunt u zich opgeven.

Hou onze site goed in de gaten voor nieuwtjes, activiteitenoverzichten, wist-je-datjes en nog veel meer!