Beste lezers,

Vanaf vandaag is de website weer volledig up-to-date. Alle nieuwe roostervrije dagen, studiedagen, gymtijden staan online.
De teamfoto is vernieuwd en de link naar de schoolfoto’s is veranderd. Dit laatste betekent wel dat u geen toegang meer hebt tot de foto’s van afgelopen schooljaar. Het nieuwe wachtwoord wordt alleen aan ouders/verzorgers via schoudercom verspreid, dit in verband met de privacywet. Het wachtwoord zal de eerste schoolweek van het nieuwe jaar verzonden worden.

Voor ge├»nteresseerde nieuwe ouders, onder het menu “contact”, vindt u onderaan de pagina al vijf verschillende ochtenden waarop u een kijkje kunt komen nemen op onze mooie school. Als u op een datum klikt, kunt u zich opgeven.

Hou onze site goed in de gaten voor nieuwtjes, activiteitenoverzichten, wist-je-datjes en nog veel meer!