De laatste schoolweken zijn aangebroken. Het einde is duidelijk al in zicht, maar er wordt nog niet gedacht aan afscheid nemen hoor!

Donderdag 28 juni gaan de kinderen eerst allemaal op de foto. Voor de groepen 8 een emotioneel moment, want het is de laatste officiële foto op de Morskring.

Vrijdag 29 juni vindt de jaarlijkse zomershow voor en door de kinderen plaats op het plein van Dam. Veel klassen hebben al een generale repetitie gehouden en wat we gezien hebben, zag er top uit! We zijn dus erg benieuwd naar de rest. Hou de website-foto’s (Dropbox) goed in de gaten voor een registratie van de ochtend.

Volgende week gaan de kleuters, die volgend jaar naar groep 3 gaan, groep 3 spelen! Ze zullen de middagen als nieuwe klassen bij elkaar komen en als echte grote kinderen uit een boekje gaan werken. Ze kijken er naar uit.

4 Juli is dé GROTE dag voor groep 8. Het moment waar ze acht schooljaren naartoe hebben gewerkt is daar… De musical! De uitnodigingen zijn verstuurd. De kinderen zelf, maar zeker ook hun ouders en andere familieleden zijn zenuwachtig voor deze avond. Toch een beetje een afscheid???

Ja, misschien toch wel. Want op dinsdag 10 juli gaan de kinderen in hun nieuwe klas een kijkje nemen. Gelukkig komen ze daarna wel weer terug!

Tja en dan het echte afscheid… Maar daar hebben we het heel eventjes nog niet over.