Groep 8 heeft meegedaan aan Rythm & Rap. Een workshop over en met muziek!

De hele school heeft deelgenomen aan School op Seef! Iedere groep kon in een circuitvorm oefeningen doen over deelname in het verkeer. Volgend schooljaar zullen we dit drie keer doen. De kinderen, leerkrachten en begeleiders waren heel enthousiast en kijken er dus eigenlijk stiekem al een beetje naar uit.

Groep 7 heeft een uitstapje gemaakt naar de binnenstad van Leiden. Ze namen een kijkje in het stadsarchief om de verschillen te onderzoeken tussen het leven op het platteland en in de stad. Het resultaat van het onderzoek verwerkten de kinderen in een toneelstukje.

Zowel op school als op het Technolab zelf zijn verschillende groepen in de weer geweest met techniek. Hier groep 6 in beeld op het Technolab.

De kleutergroepen maken deze periode weer een tripje richting de kinderboerderij in de Merenwijk. Na de jonge dieren bekijken, voelen, vasthouden en verzorgen, puften de kinderen even uit met een boekje bij de boekenkast.

Op de Morskring werken we met maatjesgroepen om de locaties Dam en Storm, jong en oud met elkaar te verbinden. Groep 3 en groep 8 grepen deze keer hun maatjesactiviteit aan voor een open podium. Veel kinderen gaven een spetterend optreden.Van acrobatiek, zang en muziek tot dans. Het was zo leuk dat de groepen het zeker nog een keer gaan doen!

Nu gaat onze blik vooruit!

Paasontbijt aanstaande donderdag en dan… dinsdag 4 april starten we met ons Morskringproject: Wereldfeesten!!!

!Komt dat zien woensdagavond 25 april!