Maandagmiddag 6 november trokken de kinderen van Storm richting Dam. Om 14.00 uur stond namelijk een leuke activiteit gepland; Morskring één!

De kinderen worden dan in de verschillende klassen van Dam verdeeld in groepjes met kinderen van groep 1/2 tot en met 8. Twee keer per jaar komen we samen tot één grote groep. Vaak om een keer een leuk gezelschapsspel te spelen en de tweede keer wordt er aangevangen met een kunstwerk voor het schoolproject. Omdat deze keer de eerste keer was van het jaar, werd er een spelletje gespeld. En wel memory!

De kinderen startten met het zichzelf voorstellen. Soms spannend, want veel nog niet bekende gezichten. Maar nadat het ijs gebroken was en de kaartjes neergelegd, werd er gezellig samengespeeld. Veel blije gezichten en vooral… niet meer onbekende gezichten!

Nieuwsgierig naar de foto’s? Ouders kunnen ze hier bekijken.