Eind september gaat het bloed weer sneller stromen…
De Morskring loopt ook voor zich uit te dromen.
Dromend over de kermis, het spannende verhaal over het beleg van Leiden, de taptoe (ik loop mee! Jij ook?!), suikerspinnen, optocht, spookhuis en misschien zelfs wel de booster!
Uit volle borst oefenen de hoogste groepen de liedjes voor het minikoraal. De kleuters maken ondertussen de mooiste 3 oktobermutsen om te dragen tijdens onze eigen Morskringoptocht. En alle groepen ertussenin praten over niks anders meer dan zwieren, zwaaien en rondjes draaien.
Volgende week maandag staat de ouderraad, ondersteund door vele hulpouders, paraat met grote pannen hutspot. Waar alle kinderen heerlijk van gaan smullen tijdens de traditionele hutspotmaaltijd op school.
En daarna… feesten maar!

Wij wensen dan ook hierbij iedereen alvast een goed ontzet!