Woensdag 24 mei stroomde vanaf 18.00 uur beide schoolpleinen vol met kinderen,  ouders,  broertjes, zusjes,  opa’s en oma’s én nog veel meer gezellige mensen. Het einde van ons schoolproject: Een Reis door de Tijd werd gezamenlijk groots gevierd.

De ouderraad had weer ontzettend haar best gedaan om de pleinen op te fleuren met (door vele ouders meegebrachte) hapjes, drankjes en een groots springkussen. Verder kon je met je strippenkaart ijsjes halen,  maar een glittertatoeage of een mooi geschminkt gezicht behoorde ook tot de mogelijkheden.

Ondertussen slenterden drommen nieuwsgierige mensen door de klassen om de prachtigste werkjes van de kinderen te bewonderen. Van kleuters tot groep 8; iedere klas was bijzonder mooi aangekleed.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond! Het was fantastisch!

Kijk hier voor foto’s van het project en de afsluiting.