Woensdag 15 februari werden we op het grote plein van Dam verrast door Wonderland. Met versieringen, gezonde hapjes en drankjes en een echte goochelaar werd de nieuwe vestiging van Wonderland in onze Morskring officieel geopend.

De Morskring en Wonderland kinderopvang zijn namelijk een samenwerking aangegaan. Wonderland heeft haar intrek genomen in een lokaal van de Morskring. Zij hebben deze omgetoverd in een prachtig strandthema. Het lokaal grenst aan ons mooie kleuterplein, waardoor de jongsten van onze school, maar ook andere scholen in de buurt, voor en na school opgevangen kunnen worden in een voor hen vertrouwde omgeving.

Wij zijn erg blij met Wonderland en zij ook met ons, want alle kinderen van locatie Dam kregen een goed gevulde knikkerzak én knikkerpotjes voor het schoolplein en voor locatie Storm had Wonderland meerdere pogosticks! Wat een leuke cadeaus aan het begin van een mooie samenwerking.

Voor de ouders van onze school: benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier. En ook nieuwsgierig geworden naar Wonderland? Klik dan hier.