Vrijdag 4 november trotseerden een aantal Morskring-leerlingen de elementen tijdens de veldloop door Leiden Atletiek georganiseerd.
Juf Meike en juf Anoeska hadden de taak op zich genomen de leerlingen te begeleiden tijdens de loop.
Het begin van de loop was lekker vlak op de atletiekbaan, maar daarna doken de leerlingen het Leidse Hout in. Na een ronde van ongeveer 2 kilometer moesten de leerlingen zo snel mogelijk over de finish komen om een prijs te verdienen. In de categorieen A en B en het scholenklassement is de Morskring in de prijzen gevallen.
Twee tweede prijzen en een 3e prijs zijn het resultaat van de veldloop 2016. Graag willen we als Morskring Leiden Atletiek bedanken voor de organisatie. Hopelijk doen er volgend jaar weer zoveel of meer leerlingen aan de veldloop mee.
Benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier.