Woensdag 15 juni was het jaarlijkse schoolsport handbaltoernooi.

Of het wel door zou kunnen gaan door het slechte weer, was de vraag die vooraf speelde. Gelukkig werd het erg lekker sportweer en konden de leerlingen van de Morskring hun kunsten vertonen.

Een gemend team van de groepen 5 en 6 nam het op tegen leeftijdsgenoten. Het andere team bestond uit de jongens van groep 7. Op het gras van Saturnus stonden goals, lijnen en de rest van de organisatie al klaar bij aankomst. Hierbij tevens dank aan de organisatie van het toernooi voor het organiseren en goed laten verlopen van de wedstrijden.

Helaas werden de wedstrijden niet allemaal winnend afgesloten. Maar de leerlingen van de Morskring hebben wel laten zien zich tot het einde in te zetten voor een goed resultaat. Met soms erg goed samenspel, mooie individuele acties en goed verdedigend werk zijn de wedstrijden gespeeld.

Goed gedaan! En volgend jaar gaan we voor het toernooi in de gymlessen oefenen om wellicht met medailles schoolwaarts te kunnen keren.