Woensdag 8 juni was het zover, de meesters en juffen vierden gezamenlijk een feestje met de kinderen.

In de teamkamer wachtte een verrassing voor de leerkrachten; een geweldig groot dienblad met diverse soorten thee, koeken en soepen werd door de Ouderraad namens alle ouders aan het team aangeboden. Waarvoor heel veel dank!

Inmiddels vulden de schoolpleinen met kleurrijk uitgedoste kinderen. De meesten hadden hun mooiste kleren aangetrokken of kwamen verkleed als bijvoorbeeld prinses, voetballer, ridder of zelfs bij!

In de bovenbouw stond de ochtend in het teken van de Olympische spelen en liepen de leerkrachten in hun favoriete sportkleding. Natuurlijk ontbrak de jaarlijkse BINGO niet en schoven de bovenbouwers aan in de aula voor een spannend kienspelletje.

De kinderen uit de middenbouw vierden feest in de klassen, maar ook op het plein werd het groots aangepakt. Zo waren er heel veel verschillende spelletjes te doen en deden de juffen overal aan mee.

In de onderbouw kwamen de kinderen verkleed en werden er kettingen geregen en eierkoeken verguld met allerlei heerlijkheden. Het was er zo gezellig!

Hierbij willen de leerkrachten graag alle ouders en kinderen bedanken voor de lieve cadeautjes, knuffels, briefjes en prachtige tekeningen die zij gekregen hebben. Het was een onvergetelijke dag!