Op woensdagmiddag 25 mei hebben een aantal leerlingen van de Morskring aan de atletiek meerkamp bij Leiden Atletiek meegedaan.

De Morskring wil de organisatie van de atletiek meerkamp graag bedanken voor de goede organisatie. En de weersomstandigheden waren gelukkig heerlijk om de atletiekkunsten te kunnen vertonen.

De jongens en meiden van de Morskring werden samen met de andere deelnemers in groepen verdeeld. Sprint, fluitbal, verspringen en de 400 meter waren de onderdelen. Bij de meiden werd Esther van Velzen zelfs net aan eerste waarbij haar krachtenverdeling en eindsprint op de 400 meter noemenswaardig waren. De jongens hebben zich ook van hun beste kant laten zien, waarbij de prestatie van Max en Aron ook het vermelden waard zijn. Aron heeft bijvoorbeeld als enige boven de 30 meter gegooid, met zelfs 33 meter!!! Volgend jaar gaan we proberen weer mee te doen en wellicht zelfs medailles te winnen.