Begin van dit schooljaar zwaaiden wij met zijn allen directeur Hans Neuteboom uit. Samen met de kinderen en collega’s kijken we terug op een mooi afscheid dat in het teken stond van “Petje af voor meester Hans”. De kinderen waren onder de indruk van de grote limousine waarmee meester Hans als echte V.I.P werd binnengehaald. “Meester Hans, is die auto van jou?” was op deze dag de meest gestelde vraag. De geknutselde vlaggen en gekleurde petten zorgden voor een extra feestelijke sfeer. Alle groepen hadden enorm hun best gedaan om Hans nog in het zonnetje te zetten. Meester Hans heeft laten weten dat hij nog steeds moet bijkomen van alle mooie indrukken, dikke knuffels en vrolijke wensen. Bovendien meldt hij verheugd te zijn met de cadeaus die hij mocht ontvangen van de kinderen. Geniet maar fijn van uw welverdiende pensioen, meester Hans!